2022. október 7. Péntek

Ismerd meg a legfrissebb gyerek – és ifjúsági filmterveket az alkotóktól és szavazz, hogy ki nyerje az Aranymókus díjat! Az III. Gyerek -és Ifjúsági Film Pitch fórum egy szakmai találkozóhely, ahol a forgatókönyvírók, rendezők és producerek egymásra találhatnak.

OLVASD EL A FELHÍVÁST ÉS NEVEZZ FILM- VAGY SOROZATTERVEDDEL ITT!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. JÚLIUS 31. éjfél

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál harmadik alkalommal rendezi meg a Gyerek-és Ifjúsági Film Pitch fórumot, azzal a céllal, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film -és sorozatterveik bemutatására, valamint, hogy terveikhez találjanak rendezőket, producereket, szakmai partnereket.

 

A fődíjról, a legjobb filmtervnek járó 300,000 forintról a gyerekzsűri dönt. A közönség szintén megválasztja a kedvenc projektjét, ami Aranymókus-díjat nyert. A filmes szakmai zsűri pedig visszajelzést ad minden projekttel kapcsolatban.

A fórum menete

A döntősök előadják filmtervüket. Mindenkinek 5 perce lesz arra, hogy meggyőzze a filmes szakemberekből és gyerekekből álló zsűrit, valamint a közönséget a filmtervéről.

Az előadások után a résztvevők “speed dating”-en vehetnek részt, producerekkel, forgatókönyvírókkal, rendezőkkel találkozhatnak.

Szakmai zsűri

HAMAROSAN!

Gyerekzsűri

HAMAROSAN!

Díjak

Fődíj: 300,000 Forint fejlesztési díj + Aranymókus-díj

Közönségdíj: Aranymókus-díj

Időpont: 2022. október 7. 
Helyszín: Akvárium Klub
(Budapest, Erzsébet tér 12,)

Közönség számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
(A regisztráció hamarosan indul!)

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!