2021. október 8. Péntek

Ismerd meg a legfrissebb gyerek – és ifjúsági filmterveket az alkotóktól és szavazz, hogy ki nyerje az Aranymókus díjat! Az II. Gyerek -és Ifjúsági Film Pitch fórum egy szakmai találkozóhely, ahol a forgatókönyvírók, rendezők és producerek egymásra találhatnak.

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál második alkalommal rendezi meg a Gyerek-és Ifjúsági Film Pitch fórumot, azzal a céllal, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film -és sorozatterveik bemutatására, valamint, hogy terveikhez találjanak rendezőket, producereket, szakmai partnereket.

A fődíjról, a legjobb filmtervnek járó 300,000 forintról a gyerekzsűri dönt. A közönség szintén megválasztja a kedvenc projektjét, ami Aranymókus-díjat nyert. A filmes szakmai zsűri pedig visszajelzést ad minden projekttel kapcsolatban.

A fórum menete

A fórum szakmai zsűri  elnökének előadásával indul.

Ezt követően döntősok előadják filmtervüket.

Mindenkinek 5 perce lesz arra, hogy meggyőzze a filmes szakemberekből és gyerekekből álló zsűrit, valamint a közönséget a filmtervéről.

Az előadások után a résztvevők “speed dating”-en vehetnek részt, producerekkel, forgatókönyvírókkal, rendezőkkel találkozhatnak.

Időpont: 2021. október 8. 12:15-14:30
Helyszín: Akvárium Klub
(Budapest, Erzsébet tér 12,)

Közönség számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztráció hamarosan elindul!

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.