Lakos Nóra

Fesztiváligazgató
Lakós Nóra filmrendező. Fontosnak tartja a gyerek-és ifjúsági filmek gyártásának újbóli megjelenését Magyarországon, ebből a célból hozta létre a Gyerekfilm Akadémiát 8-18 éves gyerekek és fiatalok számára, valamint alapította meg az ország első kifejezetten gyerek-és ifjúsági filmekre specializálódott filmünnepét, a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivált.

Banai Katalin

Fesztivál koordinátor
Banai Katalin a Palantír Film Alapítvány program koordinátora, a MOME-n szerezte kulturális menedzser diplomáját. Több dokumentumfilm fesztivál szervezésében vett részt, pl. Taiwan Dox – Tajvani Dokumentumfilm Napok, BIDF, Ars Sacra Film Fesztivál.

Czvetkó Fruzsina

Program koordinátor
Czvetkó Fruzsi a Magyar Képzőművészeti Egyetem képzőművészet-elmélet tanszékén diplomázott. 2020 nyarán csatlakozott a Gyerekfilm Akadémia gyerektáborához mint táboroztató. Korábban a Katona József Színház ELTÁV civil felzárkózatási programjában tartott drámapedagógiai foglalkozásokat roma gyerekeknek. Továbbá dolgozott produkciós asszisztensként a Stereo Akt társulatnál, jelenleg szabadúszó kurátorként dolgozik.

Somogyi György

Film programmer
Somogyi György forgatókönyvíró, a Gyerekfilm Akadémia oktatója. Nevéhez több tévé- és díjnyertes kisfilm fűződik, valamint egy népszerű képregény, a Kittenberger alkotója

Füredi Marcell

Film programmer
Füredi Marcell a Gyerekfilm Akadémia oktatója. Mozgókép-animáció szakon végezett, filmekben dolgozik és operatőrködik.

Ascher Károly

Film programmer
Ascher Károly a Gyerekfilm Akadémia oktatója, Mozgókép-animáció szakon végzett. Castinggal és filmkészítéssel foglalkozik.

Parádi Orsolya

Sajtófőnök
Kommunikációs szakember. A hazai filmes közeg számos területén dolgozott: filmkritikusként, szerkesztőként, kreatív menedzserként, programkoordinátorként, sajtófőnökként és kommunikációs vezetőként - filmforgalmazóknál, kulturális intézeteknél és fesztiváloknál. A Titanic, a KAFF, a Verzió, a Frankofón Filmnapok és a Friss Hús stábtagjaként évtizedes tapasztalatot szerzett filmes rendezvénykommunikáció terén.

Horváth Bálint

Kommunikációs munkatárs
Horváth Bálint filmes újságíró, szabadúszó szövegíró. Tanulmányait az ELTE BTK kommunikáció- és médiatudomány mesterképzésén végezte.

Berényi Diána

Professional program coordinator
Berényi Diána PR és kommunikációs szakember, több mint 15 éve dolgozik a médiaszabályozás területén. Szakterületéhez kapcsolódóan elsősorban filmtámogatás, kiskorúak védelme és a médiatudatosság témakörökben szervezett kommunikációs kampányokat, filmfesztiválokat. Emellett több animáció filmes cég kommunikációs tanácsadója, gyártásvezetője.

Szekeres Bea

Kommunikációs stratégiai szakértő
Szekeres Bea közgazdász, kommunikációs stratégiai szakértő. Elsősorban reklám/média felületek területén szerzett szakmai tapasztalatot (20 év nemzetközi média-ügynökségi gyakorlat, 9 év kiadói gyakorlat). Digitális marketing MBA-t végzett, vizsgázott Google Ads Display és Search specialista. Több kulturális fesztivál, iskola és nonprofit szervezet kommunikációjában dolgozik.

Follow us on Facebook, Instagram and TikTok!

CONTACT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Tel: +36205919882

LOCATION
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.