A Cinemira KIDS Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon szakmai zsűri dönt a legjobb animációs filmnek és a legjobb rövidfilmnek járó Aranymókus-díjakról. Díjat adnak át a Nemzetközi Gyerekfilm Szövetség képviselői is. Bemutatjuk a zsűritagokat!

A rövidfilmes zsűrit Marketa Pasmova, a csehországi Zlín Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál művészeti igazgatója, Pantelis Panteloglou, a görög Olympia Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál helyettes művészeti igazgatója és Lovas Rozi, a Radnóti Színház színművésze alkotja.

Az animációs zsűri tagjai Sümeghy Claudia, a CURTIZ, a Magasságok és mélységek és a Véletlenül írtam egy könyvet című filmek producere, Martin Smatana szlovák animációs rendező, aki The Kite című alkotásával elnyerte a 2020-as Cinemira Legjobb Animációnak járó Arany Mókus-díját, és Barkóczi Janka, a Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum kutatója.

A Cinemira KIDS fesztiválon ezúttal is különdíjat ad át az Európai Gyerekfilm Szövetség (ECFA) zsűrije: Felix Vanginderhuysen, az ECFA főtitkára, Michael Harbauer, a SCHLINGEL Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztivál igazgatója, és Jo-Anne Blouin, a FIFEM – Montreali Nemzetközi Gyerekfilmfesztivál általános és művészeti igazgatója.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.