Gyere el a Rutkai Bori Banda mesés koncertjére a Cinemira KIDS gyerekfilm fesztiválon és forgass az együttessel videóklipet  2021. október 24-én, a Millenárison!

Rutkai Bori Banda koncert – Október 24. Vasárnap 11:00

Sárkányjárgányon emelkedünk a magasba, Picikliken kerekezünk a Zsebtenger partján, a Pizsamátorok kalózhajójával bejárjuk a Rutkai Bori Banda mesebirodalmát. Sőt, Űr Lajossal még a Pörgettyű nevű kisbolygóra is elrepülünk, ahol már várnak bennünket az Űrdöngölők egy kis diszkózásra az Űr csűrbe.

Aztán hazatérünk, hogy megnézzük, hogyan készíti Hecsedli Boszi a zoknipörköltet, és Béla Bácsi kamrájában rendezünk egy kis ramazurit táncoskedvű egerek társaságában. Bori színpompás, horgolt bábjaival kelti életre a mesedalok szereplőit, és a gyerekek szereplésével a koncert egy igazi zenélő játszótérré alakul.

Videóklip workshop gyerekeknek – Október 24. Vasárnap 12:00

Szerepelj a Rutkai Bori Banda klipjében! Gyere el a workshop előtti koncertre a Cinemirán, majd folytasd a forgatást Borival és bábokkal a workshopon! Forgass klipet! Tanuld meg a kameramozgatás lehetőségeit, a snittelést, a kamera előtti szereplést, a szinkronra éneklést, próbálj ki filmtrükköket! A videoklip premierjét a Cinemira KIDS zárónapján tartjuk! A klipet később elküldjük minden résztvevőnek, így bármikor újranézhetitek.

A koncert Cinemira KIDS napijeggyel látogatható.

A workshopon való részvételhez előzetes regisztráció és a helyszínen megvásárolható workshop jegy szükséges!

JEGYEK ITT KAPHATÓK!

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.