A CINEMIRA TEEN Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztiválon a világ legkiemelkedőbb fiataloknak szóló rövidfilmjeit és mozifilmjeit vetítjük 13+ korosztálynak és számos filmes workshopon és előadáson vehet részt a közönség.
2022. november 19-20. Corvin Mozi

A CINEMIRA TEEN az egyetlen kifejezetten kamaszoknak szóló filmfesztivál hazánkban. Ezen a hiánypótló rendezvényen a fiatalok filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit, betekintést nyerhetnek a filmgyártás rejtelmeibe, találkozhatnak a legkiemelkedőbb kortárs filmes alkotókkal, nemzetközi sorozatok sztárjaival, sőt kipróbálhatják magukat filmesként.

A fesztiválon több mint 80 országból több száz fiataloknak szóló rövid kisjátékfilm és animációs film látható. Az óránként induló filmes programban 13+ korosztálynak szóló rövid animációs és élőszereplős filmeket vetítünk. Panoráma programunkban a legkiemelkedőbb nemzetközi ifjúsági filmek kapnak helyet, amelyek korábban a világ legrangosabb filmfesztiváljain mutatkoztak be, vagy épp nyertek díjakat. A filmek olyan, a kamaszok mindennapjait érintő témákat dolgoznak fel, mint az első csók, a gimi végi búcsú a barátoktól, az útkeresés, az anorexia, a videójáték függőség, vagy épp a szülőktől való függetlenedés kérdése.

Nem utolsó sorban a filmszínészet felé kacsintó fiatalok igazi castingon vehetnek részt a fesztivál teljes ideje alatt.

Jegyvásárlás

2022. november 19-20.
Corvin Mozi

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Corvin Mozi
1082, Budapest, Corvin köz 1.