At CINEMIRA KIDS International Children’s Film Festival, we screen the world’s most outstanding children’s short films and feature films for the ages of 4-12, and the whole family can take part in many film workshops, concerts and child-friendly food truck fairs. October 23-24th, 2021, Millenaris Park, National Dance Theater

A délutáni pihenő alatt, vagy akár napindító foglalkozásként jó lehetőség lehet egy félórás filmcsomag vetítése a legkisebbeknek. A filmekről a vetítést követően beszélgetni is tudnak egymással vagy az óvónénikkel, bácsikkal a gyerekek.

Kétszer félórás ingyenes filmcsomagot ajánlunk a 4-6 évesek számára. 

A filmcsomagot a Cinemira Best of programjaként a 2021. október 25 – december 3. között 1 hónapon keresztül tudják vetíteni az óvodák. A filmösszeállítást mp4 video formátumban egy linken keresztül juttatjuk el a partner óvodák számára, amelyet bármely laptopon le tudnak játszani. 

Az ingyenes filmcsomagokat az alábbi online kérdőív kitöltésével tudják igényelni. A kitöltéshez kattintson ide!

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.